Klassiek, Musical en Pop

Hoewel ik op een klassieke manier geschoold ben heb ik mezelf de afgelopen jaren ook ontwikkeld in de popmuziek en dan vooral de techniek. Graag laat ik jou ook ervaren wat een verrijking het is om meerdere stijlen aan te leren en met elkaar af te wisselen. Denk daarbij aan klassiek, pop, jazz en folksongs.

Zingen, samen zingen en musiceren hebben een positieve invloed op iedereen. Het zingen verplaatst de focus naar jezelf en het ontspant  en geeft energie.

Het is goed om les te nemen en aan jezelf te werken.  De les staat naast het ontwikkelen van je stemtechniek ook in het teken van muzikaliteit, inlevingsvermogen en interpretatie.  Je leert in je eigen schijnwerper te staan en een echte performance te geven .

Je gaat met mij de uitdaging aan om de zoektocht te maken in je lichaam, naar de mooie stem die erin schuilt .Het  publiek moet voelen wat de boodschap is , waar het over gaat . Zichzelf  en elkaar gaan voelen via jou en jouw stem.  Je moet dus wel contact maken met wie je bent en wat je te vertellen hebt. Zeg maar in je eigen waarheid staan te zingen . Geen trucjes of kunstjes.

Je wordt nog meer een persoonlijkheid met een geheel eigen geluid en uitstraling.


Ik prijs mij gelukkig dat ik de afgelopen jaren diverse leerlingen heb mogen afleveren op beroepsopleidingen (bv. Conservatoria en musical) en op een hoger niveau als beroepsmusicus (zanger).